RÓLUNK

Köszöntjük honlapunkon, és reméljük, hogy az itt bemutatott termékek és szolgáltatások a romániai mřanyagipar legjelentősebb nyersanyag-forgalmazójának hř partnerévé teszik önt.

Az Orbit Polymers Romániában és egész Kelet-Európában a mřanyagiparban használatos nyersanyagok forgalmazása terén az egyik legjelentősebb piaci szereplő. 1997-ben alakult, akkoriban a híres DOW CHEMICALS vállalat bukaresti eladási irodájaként a villanykábelek és csövek polietilén-vegyülékei piacán.

A cég tevékenysége évről évre jelentős növekedést mutatott, míg 2005-ben megalakult a hivatalos romániai vállalat, az Orbit Polymers Kft., amely folytatta az előző években jegyzett sikereket, és mára már évi több mint 21 millió euró értékř üzleti forgalommal és Románia területén 8 lerakattal rendelkezik. Így ügyfeleink számára az egész ország területén rövid időn belül hozzáférhetőek termékeink, mivel ebben az iparágban ez az egyik legfontosabb követelmény.

Ajánlatunk a mřanyagfeldolgozó ipar bármely alágazatábanhasználatos nyersanyagok teljes skáláját igyekszik átfogni, az általános használatú polimerektől a színezőkig, tintákig, technikai és különleges szerkezetř polimerekig.

2009-ben az Orbit Polymers az egyetlen helyi polietilén- és polipropiléngyártó, a Rompetrol Petrochemicals forgalmazójává vált a romániai piacon, így az általuk előállított termékek és az importált termékcsaládok lehetővé tették számunkra a mřanyagfeldolgozó ipar valamennyi területén tevékenykedő ügyfeleink teljes körř ellátását: mřanyagcső-, fólia-, zacskó- és kábelgyártóknak, fröccsöntött és fúvott, háztartási, egészségügyi, autóipari, orvosi, élelmiszeripari stb. termékek előállítóinak szállítunk nyersanyagot.

A 2011-es évet sikerült 21.000.000 euró értékř üzleti forgalommal zárnunk, ami 30%-os növekedést mutat az előző évhez képest. Tudatában vagyunk annak, hogy sikereinket annak a több mint 180 visszatérő ügyfelünknek köszönhetjük, akikkel hosszú távú üzleti kapcsolatokat építettünk ki, és akiket csúcsminőségř termékekkel és szolgáltatásokkal láthattunk el. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki irántuk, és egyben biztosítjuk őket, hogy továbbra is ugyanígy folytatjuk tevékenységünket, a kiváló eredmények elérése érdekében mindkét fél részéről.

TERMÉKEK

termékek...

BESZÁLLÍTÓK

beszállítók...

LERAKATOK

lerakatok...

KAPCSOLAT

kapcsolat...