Despre noi

Bine ati venit pe pagina noastra de web si speram ca produsele si serviciile prezentate aici sa va transforme in clientul nostru fidel!

Orbit Polymers este unul din principalii actori pe piata de distributie a materiilor prime pentru industria maselor plastice in Romania si Europa de Est. A debutat in 1997 cu un birou de vinzari in Bucuresti fiind la acea vreme agentul renumitei firme DOW CHEMICALS pentru partea de compounduri de polietilena pentru cabluri electrice si tevi.

Activitatea a continuat cu cresteri semnificative de la an la an pina cind in 2005, s-a infiintat si entitatea legala romana Orbit Polymers SRL care a continuat rezultatele foarte bune din anii anteriori ajungind in prezent sa aiba o cifra de afaceri de peste 21 milioane de Euro anual si o retea de 8 depozite pe teritoriul Romaniei. In acest fel clientii de pe intreg teritoriul tarii pot avea un acces rapid la produsele noastre, fapt care este extrem de important in aceasta industrie.

Portofoliul de produse incearca sa acopere intreaga gama a materiilor prime care sunt necesare oricarui prelucrator de mase plastice indiferent de segmentul din care face parte, incepand de la polimerii de uz general pana la coloranti, cerneluri, polimeri tehnici si specialitati.

In 2009 Orbit Polymers devine distribuitorul pe piata romaneasca al unicului producator local de polietilena si polipropilena, Rompetrol Petrochemicals, ale carui produse, impreuna cu toata gama de sortimente importate ne-au permis sa aprovizionam clienti din toate domeniile legate de prelucrarea maselor plastice: producatori de tevi, cabluri, folii, pungi, obiecte injectate si suflate, de uz casnic si sanitare, automobile, medical, alimentar, etc.

Am reusit sa incheiem anul 2011 cu o cifra de afaceri de 21.000.000 Euro, cu o crestere de 30 % fata de anul precedent.

Sintem constienti ca aceste rezultate se datoreaza celor peste 180 de clienti fideli cu care am dezvoltat relatii de afaceri pe termen lung si datorita produselor si serviciilor la cele mai inalte standarde pe care le-am furnizat acestora. Dorim sa le multumim si ii asiguram ca vom continua in acest fel, pentru a avea rezultate excelente de ambele parti.

Produse

Lista completa
cu produsele pe
care le oferim

citeste mai departe...

Furnizori

Lista in ordine
alfabetica a
furnizorilor nostri

citeste mai departe...

Depozite

Lista completa
cu adresele
depozitelor noastre

citeste mai departe...

Contact

Afla cum poti lua
legatura cu
Orbit Polymers SRL

citeste mai departe...